Over ons

Beste klant,

Welkom op onze website!

Heraf Interieur staat sinds meer dan 50 jaar garant voor uitstekende kwaliteit, professioneel advies en een betaalbare oplossing voor elke interieur-vraagstuk!

De historiek begint in 1950 wanneer Josse Heytens en zijn echtgenote Angèle Devos een stoelenfabriek en meubelzaak oprichten in Ardooie. In 1967 wordt de zaak Heraf Meubelen gestart in Pittem. Zoon Raphaël neemt de zaak in 1980 over en wordt partner van de aankoopgroepering Garant-Meubel, waardoor hij en zijn echtgenot steeds een excellente prijs-kwaliteit kunnen bieden en een opperste garantie. In 2009 komt de derde generatie Heytens in de zaak en wordt Heraf Interieur BVBA in het leven geroepen. In de showroom van 2.000 m² vindt u een gigantische keuze in salons, slaap- en eetkamers, dressings, matrassen, lattenbodems, evenals haarfijn maatwerk, vervaardigd in eigen atelier.

Speciale wensen? U vindt niet wat U zoekt? Samen met U vinden wij ongetwijfeld een passend antwoord! Dankzij ons eigen atelier vormt ook maatwerk geen enkel probleem!

Op deze website vindt U slechts een kleine greep uit ons aanbod.

Kom vrijblijvend eens langs in onze 2.000 m² grote toonzaal. Wij helpen U graag verder!

Stockverkoop

Boxsprings

ZOEK JE maatwerk?

Dressing, kantoor-of winkelinrichting. Contacteer ons voor uw klein of groot project.